100 aktivít pre najmenších : 0-3 roky - Conraud, Véronique; Mehnama, Christel; Gouel, Oréli, 1976-; Madarásová, Jitka (Bratislava : Svojtka & Co., 2018)
Škatuľa s prevlekmi, hra na zrkadlo, opičia dráha, dychové hry, zmyslové loptičky alebo joga pre najmenších. To je len malá ukážka toho, aké aktivity v knihe nájdete. Tieto aktivity nie sú ničím iným ako hrami hrami zameranými na manipuláciu s predmetmi, stavanie, relaxáciu, rečové schopnosti. Sú zoradené do troch vekových skupín: od narodenia do jedného roka, od roka do dvoch rokov a od dvoch do troch rokov. Vďaka nim si vaše dieťa bude rozvíjať zmysly a schopnosti, ako je reč a slovné vyjadrovanie, jemná motorika, kreativita, manuálna zručnosť a i.
Dieťa od 0 do 1 roka -- Dieťa od 1 do 2 rokov -- Dieťa od 2 do 3 rokov
"Šťastná rodina" na obálke
Keywords: kojenci; batoľatá; vývoj dieťaťa; výchova dieťaťa; hra; Infants; Toddlers; Child development; Child rearing; Play; príručky; Handbooks, manuals, etc