Můj kamarád křeček - Stehr, Rainer (Václav Svojtka & Co, 1998)
Kniha je určená všetkým, ktorí majú radi škrečky a rozhodli sa chovať ich ako domáce zvieratko. Nájdeme v nej dôležité informácie, mnoho krásnych fotografií a veselých kresieb týchto rodinných miláčikov.