Svažte si sami knížku, album, diář, artbook nebo si složte krabice či krabičky - Kühne, Franziska (Grada, 2018)
Píšete si denník alebo poviedky a nikto vám to nechce vydať? Vytvorte si vlastnú knihu! Nevybrali ste si z ponúky fotolab? Urobte si svoje na mieru! Chcete venovať darček v nezvyčajnej krabičke? Vyrobte si ju! Kreslíte komiksy, ilustrujete, maľujete? Zostavte si artbook! Návody na všetky tieto a ďalšie knihárske postupy nájdete v knihe.