Remeslo má zlaté dno : ilustrovaná kniha tradičných prác - Csendes, Istvánné; Pappné Kovács, Zsuzsanna; Dénesová, Monika (Ex s.r.o, 2019)
Publikácia Remeslo má zlaté dno nám umožňuje nahliadnuť do všedných dní sedliackeho života.Prostredníctvom jednoduchých a zrozumiteľných popisov a kvalitných farebných ilustrácií sme sa snažili o to, aby sme prebudili záujem mladých čitateľov o naše hodnotné tradície a pomohli sme v ich objavovaní.