Dvanáct bran na cestě k osobnímu růstu - Millman, Dan, 1946- (Práh, 2000)
Kniha majstrovsky spracováva proces osobného rastu na pôde bežného, všedného života. Na ceste k vrcholkom našich možností stojí 12 brán, ktoré nás vždy o niečo obohatia - sama cesta ovplyvní náš cieľ. Kniha nahrádza ročný osobnostný kurz.