Luckine zvieratká. Perfektné prasiatko - Hooper, Mary, 1948- (SPN - Mladé letá, s.r.o, 2004)
Lucka má rada zvieratká a miluje aj nádhernú prírodu v okolí farmy Bystrý potok, kde žije so svojimi rodičmi a sestričkou Katkou. A zvieratká akoby vedeli, že Lucke môžu dôverovať...V tomto príbehu sa preslávi malé ružové prasiatko, ktoré Lucka vyhrala na dedinskej slávnosti. Zvláštnym spôsobom zasiahne do deja a zachráni obyvateľov farmy pred tým, aby v jej blízkosti postavili veľký obchodný dom.