Huhuluja : príbeh o hundravej sovičke a iné rozprávky - Nagajová, Jana, 1949- (MSEJK, 2010)
Knižka obsahuje 16 krásnych poučných rozprávok o zvieratkách s poučením z Biblie. Každá rozprávka je ilustrovaná jemnými perokresbami, ktoré si deti môžu aj vyfarbiť. Na konci všetkých príbehov je úloha pre čitateľov, nájsť odpovede na pripravené otázky.