Huhuluja : príbeh o hundravej sovičke a iné rozprávky - Nagajová, Jana, 1949- (Bratislava : MSEJK, 2010)
Knižka obsahuje 16 krásnych poučných rozprávok o zvieratkách s poučením z Biblie. Každá rozprávka je ilustrovaná jemnými perokresbami, ktoré si deti môžu aj vyfarbiť. Na konci všetkých príbehov je úloha pre čitateľov, nájsť odpovede na pripravené otázky.
Vydané pre misijné účely
Bibliogr. s. 71
Keywords: slovenské rozprávky; publikácie pre deti; náboženské príbehy; Religious stories; Children's publications; Slovak fairy tales; čítam si sám (7+)