Polaris 2006 : výroční sbírka povídek - Kocián, Miroslav, 1962-; Svoboda, Bohuslav, 1963- (POLARIS, 2006)
Výročná antológia poviedok a noviel nakladateľstva Polaris. Žiadna z týchto poviedok u nás doteraz nevyšla a niektoré existujú aj v domovine ich autorov iba v rukopisnej podobe.