Pro šikulky bez telky - Blakey, Nancy (Halóó, jak to je, 2003)
Viac ako 100 nápadov, ako vyskúšať svoje zručnosti a pritom ešte urobiť niekomu blízkemu radosť napríklad pekným darčekom, čím si spesriť narodeninovú párty atď.