Hraničiarov učeň. 6, Čarodej na severe - Flanagan, John, 1944- (Egmont, 2018)
Will a Alyss sa ocitnú vo víre nového dobrodružstva, ktoré ich zavedie do odľahlého léna ďaleko na severe. Will tam má tajne vyšetriť, čo sa skrýva za zvesťami o čarodejníctve. A hoci sa v Grimsdellskom lese sám stretne s desivým prízrakom, musí sa pokúsiť nájsť rozumné vysvetlenie. Alebo azda čarodejníctvo skutočne existuje?