Hraničiarov učeň. 6, Čarodej na severe - Flanagan, John, 1944-; Nová, Dana (Praha : Egmont, 2018)
Will a Alyss sa ocitnú vo víre nového dobrodružstva, ktoré ich zavedie do odľahlého léna ďaleko na severe. Will tam má tajne vyšetriť, čo sa skrýva za zvesťami o čarodejníctve. A hoci sa v Grimsdellskom lese sám stretne s desivým prízrakom, musí sa pokúsiť nájsť rozumné vysvetlenie. Alebo azda čarodejníctvo skutočne existuje?
Vydalo nakladateľstvo Egmont v spoločnosti Albatros Media a.s.
Od 10 rokov
Keywords: austrálske príbehy; sci-fi, fantasy; publikácie pre deti; Australian stories; Fantasy stories; Children's publications; sci-fi, fantasy; čítanie je IN (11+)