Katarze / [3. diel] - Sigurdardóttir, Yrsa, 1963- (Metafora, 2019)
Maskovaný vrah v kine brutálne dobije dospievajúce dievča, ktorá tam pracuje a jej mŕtvolu v noci kamsi odvlečie. Jej priateľom prídu z kamarátkinho účtu na Snapchate klipy zachytávajúce, ako prosí o odpustenie. Keď sa konečne nájde telo, je označené číslom "2". Podobný osud stretne pár dní potom aj iného chlapca a jeho kamaráti opäť dostanú cez sociálne média klipy, v ktorých prosí vraha o odpustenie. Keď sa objaví jeho mŕtvola, má na sebe značku „3“.