Háčkování : figurky v pastelových barvách - Bednářová, Lenka, 1978- (Výtvarný kurz, 2018)
Kniha háčkovacích popisov tentoraz pre jeden druh priadze Camilla pastelových farieb. Nájdeme v nej 20 prehľadných popisov s postupnými fotografiami na zvieratká vodné, suchozemské aj lietajúce. Nechýba ani novo upravená škola háčkovania.