Povedz mi, či je to pravda - Verthé, Valentin (Stonožka, 2019)
Táto kniha prináša odpovede na vyše 200 otázok, ktoré kladú všetky deti a na ktoré dospeláci nie vždy vedia odpovedať! 4 samostatné témy: Bláznivý svet / Veda a technológie / Neuveriteľná príroda / Šport a zábava