Svet v číslach : viac ako 2000 čísel a faktov - Martin, Steve; Gifford, Clive, 1966-; Taylor, Marianne (Bambook, 2019)
Ste pripravení na záplavu čísel a šokujúce skutočnosti a údaje?Táto kniha vás vezme na dobrodružnú výpravu do histórie, do ríše zvierat, do vesmíru, do celého sveta a ešte oveľa ďalej. Každá stránka je plná fascinujúcich informácií. Môžete svojich kamarátov ohromiť novými znalosťami. Či už si budete náhodne vyberať tie najlákavejšie informácie, alebo budete čítať každú stranu od začiatku do konca, určite nájdete ohromné množstvo zaujímavosti a ktorých ste nevedeli.