Smrdíš! : a smrdí aj všetko ostatné! - Gifford, Clive, 1966- (Stonožka, 2020)
Zisti všetko dôležité o smradoch, pachoch a zápachoch od starovekých čias až po súčasnosť. Svet ti už nikdy nebude voňať po starom!Tvoje nohy vypotia za deň až dva poháre tekutín!Za mesiac môže človek naprdieť toľko plynu, že by ním naplnil 20 balónov!Prvý prostriedok na boj so smradľavým dychom zaznamenali v Číne už pred 4 700 rokmi. Podľa návodu si mal človek vypláchnuť ústa čerstvým detským močom!Čínske armády v 11. storočí vyrábali „bomby“ z ľudských výkalov zmiešaných s pušným prachom a bylinnými jedmi.