Ako na to : absurdné vedecké riešenia všedných problémov - Munroe, Randall, 1984- (Ikar, 2020)
Každá úloha sa dá vykonať správnym aj nesprávnym spôsobom. No vždy existuje aj tretí spôsob, pri ktorom sa človeku rozum zastaví. A práve na ten sa zameriava kniha Ako na to, plná nepraktických návodov na kadečo, od pristávania s lietadlom až po kopanie jám. Autorov v nej napríklad vysvetľuje, ako predpovedať počasie na základe rozboru pixelov fotografií zverejnených na Facebooku. Naučí vás, ako zo zvyškovej rádioaktivity zubov určíte, či patríte do generácie ľudí narodených v období 1944 1964 alebo 1980 až 1994. Poradí, ako si teleskopom vyhotoviť selfie alebo prejsť cez rieku tak, že z nej vyvaríte vodu. A keď už budete mať knihy plné zuby, predostrie vám možnosti jej likvidácie, nevynímajúc jej rozpustenie v oceáne, premenu na paru, využitie tektonických platní na jej podsunutie do zemského plášťa alebo jej vypustenie do Slnka.