Denník malého Minecrafťáka : komiks. 2, Balada o podsvetí - Kid, Cube, 1983- (Komiks, 2020)
Minus a Chropt hľadajú Mobožrúta, blíži sa ale noc, a tak sa musia uchýliť domov k Chroptovi. Stráviť noc v jaskyni, kde je jeden zombi vedľa druhého, predsa nemôže byť problém...