Ovce.sk (02). [2. diel]. Za siedmimi vyšpúlenými perami a siedmimi lajkmi - Drobný, Miro (Európsky inštitút, 2014)
Knižné pokračovanie úspešného animovaného seriálu Ovce.sk, ktorý chráni deti pred nástrahami internetu, mobilov, nových technológií a šíri slovenské kultúrne dedičstvo. Kniha Ovce.sk 02 sa venuje zneužitiu osobných údajov, fotografií a videí. Súčasťou knihy je DVD a pexeso Ovce.sk. Cieľom vydania 3 v 1 je priniesť ponaučenie, zábavu, ale najmä ochranu celej rodiny