Mladí titáni do toho!. 2, Boj o pizzu! - Fisch, Sholly; Hagan, Merrill, 1977-; Wolfram, Amy (Crew kids, 2019)
Pokračování ztřeštěné parodické komiksové série o partě mladých superhrdinů. Vychází z animovaného seriálu.