Coraline [Koralína anglicky] - Gaiman, Neil, 1960- (Bloomsbury, 2013)
Očaujúci klasický detský román od Neila Gaimana s úchvatnými ilustráciami od Chrisa Riddella. Hororový príbeh s prvkami fantasy je čiastočne inšpirovaný rozprávkovým príbehom Alica v krajine zázrakov.