Postupy v léčbě psychických poruch : výstup projektu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy LN00B I 22 Centrum neuropsychiatrických studií - Seifertová, Dagmar, 1944-; Praško, Ján, 1956-; Höschl, Cyril, 1949- (Academia Medica Pragensis : Medical Tribune Group, 2004)
Návod, jak postupovat v diagnostice a při stanovení individuálního léčebného plánu při léčbě pacientů s psychickými poruchami.