Postupy v léčbě psychických poruch : výstup projektu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy LN00B I 22 Centrum neuropsychiatrických studií - Seifertová, Dagmar, 1944-; Praško, Ján, 1956-; Höschl, Cyril, 1949-; Centrum neuropsychiatrických studií (Praha : Academia Medica Pragensis : Medical Tribune Group, 2004)
Návod, jak postupovat v diagnostice a při stanovení individuálního léčebného plánu při léčbě pacientů s psychickými poruchami.
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
Určeno odborné veřejnosti
Keywords: duševné poruchy; fóbie; psychoterapia; farmakoterapia; mental disorders; phobias; psychotherapy; pharmacotherapy; příručky; handbooks and manuals