Odkrývanie najväčšieho Daru : slávenie Vianoc v rodine - Voskamp, Ann, 1973- (Kumran.sk, 2019)
Rozbaľte počas tohto adventu so svojou rodinou ten najväčší Dar!Vyberte sa po stopách Ježišových predkov a príbeh za príbehom spoznávajte jednotlivé konáre jeho rodostromu. Keď v celej šírke spoznáte Boží plán spásy, od záhrady Eden cez jasličky a ešte ďalej, nanovo sa doňho zamilujete.Táto kniha plná pestrofarebných ilustrácií a dojímavých biblických príbehov je pekným darčekom pre celú rodinu, ktorý môžete spoločne rozbaľovať každý deň od začiatku decembra až do Vianoc.Zamyslenie na každý deň obsahuje:príslušnú stať z Písma, ktorá sa vzťahuje na konkrétny príbeh,otázky a aktivity pre celú rodinu,nádherné ilustrácie, ktoré vám spríjemnia chvíle spoločného čítania.Oslávte so svojou rodinou ten najkrajší ľúbostný príbeh všetkých čias!