Hranice a deti : kedy povedať deťom áno, kedy povedať nie - Cloud, Henry; Townsend, John (Porta libri, 2016)
Kniha nadväzuje na predchádzajúci titul Hranice: Kedy povedať áno, kedy povedať nie v osobnom živote a aplikuje myšlienky zdravých hraníc na vzťahy s deťmi. Autori vysvetľujú, ako postaviť hranice v rodine a vštepiť deťom charakter, ktorý vašej rodinepomôže teraz, a ony budú vďaka nemu žiť vyrovnaný, produktívny a naplnený život v dospelosti.„Pamätajte, že výchova detí sa netýka len prítomnosti. Svoje deti pripravujete na budúcnosť. Jednou z hlavných úloh výchovy je pomôcť im vycibriť si charakter, vďaka ktorému sa im v budúcnosti bude dariť.“Kniha je určená rodičom detí všetkých vekových kategórií od bábätiek až po dospievajúcich.