Manga Mesiáš - Kumai, Hidenori (Next, 2018)
Manga je japonský štýl kresleného komixu, ktorý získal v dnešnej dobe na obrovskej popularite u detí, mladých ale aj dospelých. Manga Mesiáš je príbeh o Ješuovi, ktorý žil pred dvetisíc rokmi na zemi. Jeho príbeh má stále obrovský vplyv na históriu a na každého človeka. Existuje niekto, kto by ho nepoznal? Alebo niekto, kto by nestretol niekoho, kto o ňom počul? Bez ohľadu na to, či veríme alebo neveríme, že Ješua je Mesiáš, nikto nemôže poprieť, že aj v Európe a na Slovensku jeho učenie ovplyvňuje mnohé oblasti života. Oplatí sa preto prečítať jeho príbeh, aby sme si vedeli na neho vytvoriť vlastný názor.V tejto knihe, je nakreslený a zapísaný príbeh o najkontroverznejšom mužovi, aký kedy žil. Trúfnete si tento príbeh prečítať, aj keby vám to malo zmeniť život?Na 288 plnofarebných stranách vstúpiš do histórie a tvoje srdce musí dať odpoveď. Titul Manga Mesiáš nemá nahrádzať biblický text, ale má priblížiť Ješuov príbeh populárnym spôsobom tým, ktorým sa zdá Biblia nezrozumiteľná, nepríťažlivá a nudná. Poznáte niekoho takého? Možno aj toto je príležitosť, aby sa konečne o ňom dozvedel.Manga Mesiáš obsahuje: životný príbeh Ježiša Krista odprezentovaný unikátnym spôsobom, biblické mapy, profily kľúčových biblických osobností, ilustrovanú Ješuovu dvanástku.