Hlboká práca : tipy, ako dosiahnuť dokonalé sústredenie v roztržitom svete - Newport, Cal (Lindeni, 2021)
Ak ju ovládnete, dosiahnete mimoriadne výsledky.„Hlboká práca" je schopnosť zamerať sa na kognitívne náročnú úlohu bez rozptyľovania. Titul od profesora Cala Newporta vám pomôže zlepšiť sa v tom, čo robíte, a zároveň dosiahnuť v kratšom čase oveľa viac. Vďaka tomu zažijete pocit skutočného naplnenia, ktoré pramení z majstrovského ovládania tejto zručnosti.Väčšina ľudí stratila schopnosť ísť do hĺbky dni namiesto toho trávia horlivým vybavovaním nepodstatných e-mailov a na sociálnych médiách, bez toho aby si uvedomovali, že to ide aj inak. Táto kniha sprevádza čitateľa na ceste nezabudnuteľnými príbehmi a ponúka mu kombináciu kritiky a tipov, ktoré je možné uplatniť si pri osvojovaní hlbokej pracovnej praxe. Jej rozvoj je jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré môžete urobiť v stále viac rozptýlenom svete.