LeBron je macher! - Dolan, Hannah; Truchlik, Ivan (Slovart, 2023)
Spoznaj životný príbeh fenomenálneho basketbalistu, ktorý vyrastal ako chudobný chalan v meste Akron v Ohiu, ale vďaka podpore svojho okolia sa vypracoval na jedného z najväčších športovcov v histórii. Sleduj jeho cestu od hviezdy vysokoškolského basketbalu k legende NBA a pripomeň si TOP momenty jeho kariéry!