Danny majster sveta - Dahl, Roald, 1916-1990 (Enigma Publishing, spol. s r.o, 2019)
Danny žije so svojím oteckom v drevenej maringotke za mestom. Otec sa stará o svojho synčeka naozaj vzorne. Až raz ... v jednu noc ... V jednu tmavú noc je otec nútený svojmu synovi odhaliť o sebe veľké tajomstvo, o ktorom doteraz Danny nemohol nič tušiť. Toto tajomstvo celkom zmení ich život, dni začnú plynúť oveľa rýchlejšie ako doteraz, vyplnené vzrušujúcimi udalosťami. Spoločne prežité dobrodružstvá ich vzťah ešte viac upevnia, pretože každé dieťa si zaslúži rodiča, ktorý je „samé prekvapenie."