Kapitán Bombarďák a ukrutný úder Turbo Toalety. [11. diel] - Pilkey, Dav, 1966- (Fragment, 2024)
Turbo Toaleta 2000 vracia úder! Mäsožravý záchod známy tým, že požiera všetko, čo mu príde do cesty, má neskutočnú chuť... na odplatu! Našťastie je osud ľudstva opäť v rukách Georgea a Harolda a ich otravného nepriateľa Melvina Sneedlyho. Nájde kapitán Bombarďák silu zvíťaziť alebo bude navždy spláchnutý?