Zradca : Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela. [5. kniha] - Scott, Michael, 1959-; Cvoligová Kyseľová, Jana; Albatros Media Slovakia. CooBoo (Bratislava CooBoo, 2024)
Machiavelli a Billy Kid vypustia na San Francisco príšery, ktoré majú zničiť ľudskú rasu. Ríša tieňov, v ktorej sa ocitli Scatty a Jana z Arku, je oveľa nebezpečnejšia, než si vedeli predstaviť. Musia zničiť ostrov Danu Talis, známy ako mýtická Atlantída, aby moderný svet mohol ďalej existovať. Josh Newman si zvolil, na koho strane bude stáť. Nebude bojovať po boku svojej sestry ani na strane alchymistu Nicholasa Flamela. Ak Sophie nenájde svoje dvojča skôr, ako sa bitka začne, všetko je navždy stratené.
Vydalo vydavateľstvo CooBoo v spoločnosti Albatros Media Slovakia, s.r.o.
Obsahuje stručné profesijné údaje o autorovi
Pre čitateľov od 12 rokov
Keywords: írske romány (anglicky); fantazijné romány; literatúra pre deti; Irish fiction (English); Fantasy novels; Children’s literature; sci-fi, fantasy; čítanie je IN (11+)