Mesačný svit ti pristane - Clark, Mary Higgins, 1929-2020 (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1999)
Známa fotografka Maggie sa na večierku stretne s nevlastnou matkou, ktorú roky nevidela. Keď sa po jej nečakanom úmrtí stáva hlavnou dedičkou a zájde s jej priateľkou na cintorín, zistí, že čosi nie je v poriadku. Fascinujúci príbeh zasadený do prostredia, z ktorého naskakujú zimomriavky...