Prvá kniha o mojom tele : objavte, ako funguje ľudské telo, pomocou 35 zábavných projektov a experimentov - Akass, Susan; Butcher, Frances (Svojtka & Co., s.r.o, 2018)
Ste pripravení zažiť zábavu a preskúmať, ako funguje vaše telo? Vyrobte si falošnú krv z ovocia alebo pohyblivú chrbticu z plata od vajíčok. Nezabúdajme, že každý máme telo trocha iné. Vyzeráme inak a máme aj iné schopnosti. Zatiaľ čo vynikáte v jednej činnosti, pre iných môže byť veľmi náročné naučiť sa ju. V štyroch tematicky rozdelených kapitolách sa pomocou farebných schém, zaujímavých informácií, úžasných faktov a praktických pokusov zoznámite so svojím telom. Kniha prináša úžasné fakty a veľa typov, ako zostať fit, udržať si zdravie i dobrú náladu!