Vango. 2. diel, Princ bez kráľovstva - Fombelle, Timothée de, 1973- (Monokel, s.r.o, 2021)
Odkedy Vango opustil bezpečie svojho ostrova, musí neustále pre niekým utekať. Túžba odhaliť tajomstvo vlastnej minulosti, pomstiť smrť rodičov, a láska k tajomnému dievčaťu ho však neustále ženú vpred. Vydajte sa spolu s Vangom na dobrodružnú cestu naprieč kontinentami v záverečnom dejstve jeho strhujúceho príbehu, ktorý sa odohráva v čase medzi svetovými vojnami a niekde medzi nebom a zemou