O surikate Katke, ktorá sa nevedela slušne správať - Cary, Gemma; Kumar, Krishna (Rozprávky o emóciách, 2024)
Milý príbeh, ktorý citlivo poukazuje na neslušné správanie a spôsob, ako ho možno zmeniť. SuriKatka postrkuje ostatné zvieratká, pri jedení nahlas mľaská a nevhodným správaním pokazí spolužiačke oslavu narodenín. O niekoľko dní chystá oslavu aj suriKatka. Nikto však nepríde. Prečo?