O sovičke Evičke, ktorú všetko vydesilo - Cary, Gemma; Kumar, Krishna (Rozprávky o emóciách, 2024)
Milý príbeh, ktorý citlivo poukazuje na detský strach z nepoznaného a spôsob, ako ho možno prekonať.Sovička Evička má takmer zo všetkého strach - bojí sa lietať, loviť či vôbec opustiť hniezdo. Jedného dňa bude musieť čeliť situáciám, ktoré vyžadujú nemalú odvahu. Podarí sa Evičke zvíťaziť nad strachom?