Ako sa myšiak Félix vrátil na Vianoce domov - Smith, Alex T., 1985- (Verbarium s.r.o, 2023)
V knihe nájdete okrem napínavého príbehu plného sviatočnej atmosféry aj množstvo kreatívnych nápadov a návodov pre celú rodinu, vďaka ktorým po nej budete siahať s radosťou každý rok.Do Vianoc zostáva päť dní a Félix musí vyriešiť veľmi čudnú záhadu. V mysli sa mu vynárajú hmlisté spomienky na istú neznámu myšku a Félix je presvedčený, že stratil niekoho nesmierne dôležitého. Kamarátovi Oliverovi sľúbi, že sa isto-iste vráti do Vianoc a vydá sa na dobrodružstvo okolo sveta, aby stratenú myšku našiel. Na ceste mu pomáhajú skvelí starí aj noví priatelia.Knižka má podobu adventného kalendára, no namiesto okienok sa pred vami otvára dvadsaťštyri a pol kapitol, ktoré okrem sviatočného príbehu obsahujú kreatívne nápady pre celú rodinu napríklad návody na výrobu vianočných dekorácií, recepty na koláčiky a zaujímavosti o vianočných tradíciách z celého sveta!