150 najzdravších potravín na svete : pravdivo a objektívne o tom, čo treba jesť a prečo - Bowden, Jonny, 1946- (Fortuna Libri, 2011)
V knihe 150 najzdravších potravín na svete uznávaný odborník na výživu a autor niekoľkých bestsellerov Jonny Bowden vyvracia mýty o niektorých potravinách, očisťuje ich neprávom poškodené meno a ponúka vám len čisté fakty, aby ste mohli robiť správne rozhodnutia týkajúce sa potravín, ktoré by ste mali vy a vaša rodina konzumovať.Nijaká potravina vám neposkytne všetko. No najzdravšie potraviny, teda tie, ktoré boli len minimálne upravované, obsahujú hotovú lekáreň plnú výživných látok, fytochemikálií, enzýmov, vitamínov, minerálov, antioxidantov, protizápalových látok a zdraviu prospešných tukov, ktoré vás udržia pri plnom zdraví až do stovky. Zistite, aké je jednoduché nájsť takéto potraviny, a zoznámte sa s rebríčkom najvýživnejších potravín na svete, ktorý zostavilo dvanásť uznávaných odborníkov na výživu.