Rastiem s dobrými hodnotami - Prídavková, Tatiana; Potočárová, Andrea; Chrenková, Viktória (EDUCA KIDS, s.r.o, 2022)
Kniha určená pre predškolskú a školskú výchovu. Autorky sa v príbehoch zamerali na budovanie niektorých charakterových vlastností detí - som vďačný, čestný, priateľský, súcitný, trpezlivý.