Užitočné zvieratká : na vidieku - Vítová, Ivana (INFOA deťom, 2017)
Leporelo s informáciami o užitočných zvieratkách - kto chytá muchy, kto nám dáva med, kto sa živí slimákmi, voškami, semenami a kto kyprí pôdu.