Vedma : Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela. [6. kniha] - Scott, Michael, 1959- (CooBoo, 2024)
Posledná úloha Flamelovcov. Ako sa skončí bitka o záchranu sveta? Vyvrcholenie obľúbenej fantasy série!Flamelovcom zostáva už len jeden deň života a pred sebou majú poslednú úlohu ubrániť San Francisco. Príšery z Alcatrazu totiž smerujú na mesto a ak ich nezastavia, zničia úplne všetko. Newmanovci sa vrátili desaťtisíc rokov do minulosti do Danu Talis. A práve na tomto legendárnom ostrove sa začína a končí bitka o záchranu sveta. Nikto však netuší, na čiu stranu sa pridajú dvojčatá. Budú stáť pri sebe alebo sa každý postaví na inú stranu jeden bude chcieť svet zachrániť a druhý zničiť?