[Autá] : Mater na mesiaci a iné historky (Disney - Pixar. Autá, 2017)
Materove neuveriteľné dobrodružstvá!Vedeli ste o tom, že Mater zachraňoval mesačný modul? Že bol slávnym zápasníkom v ringu alebo súkromným detektívom? V tejto knihe nájdete tri Materove historky, ktoré rozprával svojmu najlepšiemu kamarátovi Bleskovi McQueenovi.