Ilustrovaná encyklopédia športu - Ročkárová, Zita (SLOVART, spol. s r. o., 2024)
Táto kniha je obrazovou pozvánkou do sveta športu. Ktorý šport si chcete vyskúšať? Od skoku do výšky, squashu a snookera k surfovaniu, skatebordingu či dokonca k sumo, určite existuje šport primeraný vašej kondícií, zručnostiam či veku. Zlepšite si mušku v disciplínach, kde sa triafa na cieľ, ukážte svoju silu a obratnosť v atletike a gymnastike, alebo sa prihláste do volejbalového či futbalového tímu. Vďaka tejto publikácii sa určite rozhodnete správne.