Únos. [10. diel] - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2006)
Jack Reacher...vojak, samotár, hrdina, milenec...Neskoro večer, kaviareň v New Yorku. Jack si neobjednává kávu do klasického pohára, ale do umelohmotného pohára. Aby mohol kedykoľvek zmiznúť. Nikomu nič nedlží a nič so sebou nevláči. Dosiaľ nestretol na ženu, ktorá by ho odmietla. Alebo na prípad, ktorý by nevyriešil...