Volný pád. [11. diel] - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2008)
Pripravte sa na trochu humoru a najlepšie akční scény tohoto žánru - thriller. 11. september 2001 zmenil Racherov tulácky život jedným praktickým spôsobom. Začal nosiť so sebou okrem zubnej kefky aj preukaz totožnosti. A predsa sa mu darí ostať nevystopovateľný. Preto keď dostane správu od člena svojej starej vojenskej jednotky: "chcem, aby si zohnal dohromady našu starú partiu" vie že sa musíjednať o smrteľne vážnu záležitosť. A zo zvláštmymi vyšetrovateľmi nie je dobré si zahrávať.