Dobehni svoj mozog Junior : Ako cvičenie a zdravý pohyb posilňujú mozog - Hansen, Anders, 1974-; Wänblad, Mats, 1964- (Barecz & Conrad Media s.r.o, 2022)
Pútavý a ľahko čitateľný text s ilustráciami deťom vysvetľuje, aké dôležité je hýbať sa a aká zásadná je starostlivosť o seba samého. V knihe objavíte niekoľko inšpiratívnych tipov, ako rozhýbať svoje dieťa. Jednoduchý a pravidelný pohyb prispieva k sile svalov, ale najmä k jasnej mysli, väčšej miere sústredenia, tvorivosti a spokojnosti. Z detského čitateľa sa tak stane šťastnejší, silnejší a múdrejší mladý človek!