Preži deň ako : astronaut, mars či kométa - Barfield, Mike; Bradley, Jess (Slovart, 2024)
Aký veľký je vesmír? Čo sa stane, keď sa priblížiš k čiernej diere? Čo jedia astronauti vo vesmíre? Odštartuj s knihou Preži deň ako... na prieskum vesmíru a zoznám sa s ľuďmi (aj zvieratami!), ktorí sa podieľali na jeho spoznávaní. Vo vtipných komiksoch, v tajných denníkoch a prehľadných nákresoch ťa čaká množstvo pozoruhodných faktov a nových informácií. Preži deň s touto knihou - smej sa a pritom sa vzdelávaj!