Edison : záhada strateného myšieho pokladu / [2. diel] - Kuhlmann, Torben, 1982- (Slovart, 2024)
Myší svet prešiel veľkými zmenami. Inteligentné hlodavce už študujú na myších univerzitách a so zvedavosťou sledujú ľudské vynálezy. Mladý myšiak Peter sa vďaka starému zažltnutému denníku svojho predka dozvie o poklade, ktorý sa údajne stratil na dne mora. S pomocou myšieho profesora spraví všetko pre to, aby ho získal späť. Čo objavia v potopenom vraku lode?