Rexík. Nezabudnuteľné zážitky - Szarf, Maria (Rexík, 2024)
O veselé a napínavé zážitky nie je s Rexíkom nikdy núdza! Tentoraz na vás čaká lesná príhoda s diviakom, ktorého sa všetky zvieratá boja, no priateľský Rexík v ňom odhalí dobráka. Nevinná schovávačka na gazdovskom dvore sa tiež poľahky zvrtne na dobrodružstvo. Rexík navštívi lunapark, kde zažije bláznivú jazdu na horskej dráhe a stratí sa v bludisku krivých zrkadiel. S kamarátom kocúrikom sa plachetnicou vydajú na výlet po jazere. Strhne sa búrka, oni ju však napokon hrdinsky zvládnu. Potápajú sa v plnom výstroji a na dne jazera objavia vrak lode i s pokladom. Na jeseň zorganizuje Rexík s priateľmi zber jabĺčok. S Azorom a kocúrikom sa vyberú na náročný výstup do hôr, spoznajú svište, ba dokonca i kamzíky, a nové priateľstvá sú na svete!V lete sa všetci pridajú k malým prasiatkam a vyvádzajú v bahne pri chlieviku, obhadzujú sa blatovými guľami, špliechajú naokolo. Tí ale vyzerajú! Našťastie psíček pre všetkých zúčastnených usporiada pri studni kúpeľ.Nesmieme zabudnúť ani na Rexíkovu olympiádu, kde si každý príde na svoje.Verný priateľ detí, s ktorým je zábava vždy zaručená.Kniha obrovská nielen svojím rozsahom, ale tiež zážitkami, o ktoré sa Rexík so svojím malým čitateľom rád podelí.